середа, 4 березня 2020 р.

Готуємось до державної кваліфікаційної атестації

Здобувачам освіти  ПТНЗ
       Проведення державної кваліфікаційної атестацій учнів професійно-технічних навчальних закладів визначені робочими навчальними планами підготовки робітничих кадрів, Положенням про організацію навчально-виробничого процесу в професійно-технічних навчальних закладах (наказ Міністерства освіти і науки України від 30.05.2006 р. № 419), Положенням про порядок кваліфікаційної атестації та присвоєння кваліфікації особам, які здобувають професійно-технічну освіту (наказ Міністерства праці та соціальної політики України і Міністерства освіти України від 31.12.98 р. № 201/469). Державна кваліфікаційна атестація (ДКА) – завершальний етап навчального процесу, що проводиться державною кваліфікаційною комісією з метою встановлення готовності осіб, які здобувають професійно-технічну освіту, самостійно виконувати комплекс робіт чи певну роботу з обраної професії, спеціальності та спеціалізації відповідного розряду (класу, категорії). (Загальне положення організації та проведення Державної кваліфікаційної атестації)
В бібліотеці навчального закладу є в наявності
       Методичні рекомендації до виконання письмової екзаменаційної роботи з професії 7241 «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування» ”/ Укл. Загіка О.О, Мар’янич Т.Г., Пархомюк Л.В., Томусяк В.В.– Хмельницький: ВПУ №25, 2010р.
       У методичних рекомендаціях наведені основні вимоги щодо підготовки та організації захисту письмових атестаційних робіт: оформлювання тексту, представлення наочного матеріалу, пошук  джерел інформації. Наведені зразки оформлювання тексту, наочного матеріалу, подано перелік джерел, рекомендованих для використання при написанні роботи.
       Методичні рекомендації призначені для учнів вищих професійних училищ, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем кваліфікований робітник за професією 7241 «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування».  

Немає коментарів:

Дописати коментар